top of page
  • Foto van schrijverVera Develing

Waar word jij gelukkig van?

De eerste paar weken offline lesgeven zitten er alweer op. Het is alsof er nooit iets aan de hand is geweest, maar dat is er wel degelijk. De periode vanaf maart, waarin ik geen fysieke lessen heb gegeven, staat voor mij in het teken van introspectie en reflectie. Ik heb deze tijd gebruikt om weer eens stil te staan bij waar ik gelukkig van word.


Wat kan er helpend zijn om dichterbij jouw geluk te komen?

In deze blog deel ik een aantal manieren die mij helpen.


1) Vreugde is een van de hoogste trillingen die er zijn. Dankbaarheid kan dit ondersteunen. Zo ben ik begonnen met dagelijks tenminste 3 dingen opschrijven waar ik dankbaar voor ben. Al snel werden het er meer en al snel was het niet meer nodig omdat mijn brein er zo aan gewend was geraakt. Als het weer even afglijdt, weet ik wat me te doen staat.


2) Vraag het jezelf eens wat vaker af waar je gelukkig van wordt om te peilen of je nog op de goede weg bent en anders je focus te verleggen.

Waar word ik blij van?

Wat maakt dat ik vreugde voel?

Hoe voelt dat? Wat zet dat in gang?

Wat levert het op? Wat brengt het?


3) Het kan ook helpend zijn om te weten welk type je van Human Design bent zodat je weet op welke manier je keuzes en beslissingen kunt nemen. En je dus ook beter kunt afstemmen op jouw geluk. Ik weet van mezelf dat ik een Manifesting Generator ben en dat ik steeds weer terug kan gaan naar mijn sacrale centrum. Wanneer ik mezelf gesloten vragen stel, komt er vanzelf een ja of een nee als antwoord. Dat geeft zo enorm veel helderheid! Wil je weten wat jouw type is en meer weten over hoe jij keuzes kunt maken? Neem gerust contact met mij op.


4) Een andere manier om je trilling te verhogen en meer focus te creëren, is om je kernwaarden te ontdekken. Je kunt deze oefening op verschillende manieren doen, ik zal er eentje met je delen. Het makkelijkst is om deze oefening met iemand samen uit te voeren. Je schrijft 10 kernwaarden op in willekeurige volgorde. De ander gaat je vervolgens heel snel ondervragen en je hoeft alleen maar te antwoorden wat er als eerste in je opkomt. Bijvoorbeeld als geluk als eerste staat: Wat vind je belangrijker, geluk of liefde? Wat vind je belangrijker, geluk of geld? Wat vind je belangrijker, geluk of gezondheid? En zo ga je de hele lijst af om vervolgens bij de tweede van boven te beginnen. Wil je dit een keer met mij samen doen, neem gerust contact met mij op.


De periode naar binnen heeft me duidelijk gemaakt dat ik graag meer in kleine groepen en 1 op 1 mensen wil begeleiden. Op weg naar waarom en waarvoor jij hier bent. Wat is jouw zielsmissie? Ontdekken wat jouw ikigai is. Als jij daarmee in contact komt, maakt mij dat zielsgelukkig. Ga je mee op reis?


Liefdevolle en ontspannen groet,

Vera


64 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page