top of page
  • Foto van schrijverVera Develing

Wat volg jij?

Volg ik... * witte konijnen * rode jurken & rode schoentjes * 'het' geld * pizza's en andere vormen waar een driehoek in voorkomt * andere symbolen en getallenreeksen die wel heel toevallig lijken * docu's als the matrix * films als the giver, equilibrium, the island, hunger games, jupiter ascending (want ze moeten hun plannen immers vooraf bekend maken) * draaideurpolitiek bij organisaties als monsanto * verhalen over blondie, benji f, eloon en uit de bijbel * situaties rondom meta, disney, netflix

Ja... dat volg ik. En ik volg het ook niet.

Ik volg ook... * 3-6-9 * Tesla, Einstein en dat soort breinen * natuurwetten, meridianen * waar mijn hart van gaat zingen * groepen over ukelele spelen * verschillende opleidingen, cursussen, workshops * meditatie en yoga * danslessen En boven alles mijn intuïtie, hart en gezonde verstand. Die volg ik ook steeds beter. Ik kan het niet meer niet zien. Ik kan het niet meer niet geloven. Ik kan het niet meer niet weten. Ik heb nog steeds keuzes in dit spel. En dan kies ik voor Liefde. Want dat is er ook nog steeds. Wat wil je volgen? Wat wil je zien? Wat of wie wil je geloven? Want de tekens en symbolen zijn er. Er zijn witte konijnen. En ook zwarte. En ook bruine. Als je gefocust bent op een tattoo van een ster, heeft ineens iedereen die. Als je let op blauwe auto's... dan zijn er ineens superveel! Welke en Wat kies jij? Welke en Wat volg jij? En als je het dan niet meer weet, als de verwarring te groot is... Ga dan even naar binnen. En luister naar het fluisteren van jouw hart. Dat is volgens mij de hele tijd de uitnodiging geweest. Dat is waar velen vanaf zijn/worden gebracht. Al die afleiding. Of je nou het ene of het andere volgt. Je kunt doorslaan naar beide kanten. Extreem. Uit balans. Ga dan even naar binnen. Voorbij aan de verwarring. Voorbij aan de afleiding. Wat is er dan? Wat kies je als je alles zou kunnen kiezen? Nu in dit moment? Volg jouw kompas. Stem je af op jouw hart. Stem je af op jouw frequentie. Die brengt jou thuis.


Alle Liefs & Alle Goeds,

Vera Develing


P.S. Van harte welkom bij The Fine Tune Experience!

Kijk bij de agenda voor nieuwe data en meld je aan om je nog beter af te stemmen op jouw hart.
12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page