top of page
  • Foto van schrijverVera Develing

Welkom Sabrina!

Het leek mij zo enorm tof om mooie mensen in mijn omgeving een podium te bieden voor wat zij te delen hebben met de wereld... Ik heb een aantal mailtjes gestuurd en onder andere Sabrina reageerde daar heel positief op. Zij stelt zichzelf in deze blog aan je voor en zal jullie in andere blogs meenemen in de wondere wereld van essentiële oliën.


Even voorstellen: Ik ben Sabrina Anneveld , 39 jaar en woonachtig in Ede. Al ruim 10 jaar Ambulant Pedicure in Ede en omstreken genaamd "Feet and Wellness Factory"en daarnaast ben ik het gezicht achter "Nature Oils"  

Ik vind het heerlijk om te reizen en de wereld te verkennen samen met mijn vriend Eric. We houden van afwisseling en vinden het dan ook erg leuk om de ene vakantie met het vliegtuig te gaan en andere vakantie met de auto. Samen hebben we al aardig wat bestemmingen gezien zoals: Mexico, Schotland, Canarische eilanden, Frankrijk ( Normandië, Parijs ) Londen, Egypte, Berlijn en Zwitserland. En we willen nog veel meer van de wereld zien. Daarnaast vinden we nog veel meer dingen leuk om te doen. Crossfit, tennis, yoga, hardlopen, darten, terrasjes pakken, lekker eten, afspreken met vrienden en familie, festivals en de sauna. Ik ben sinds oktober 2014 distributeur van Young Living. En hoe ik daar mee in aanraking ben gekomen, kunnen jullie hieronder lezen.  Onderneemster & Levensgenietster: Ik sta vol in het leven en geniet daar ook onwijs van. Ik ben positief ingesteld en als er dingen niet lopen voor wat ik voor ogen had, dan zie ik dat als een kans om te groeien en mezelf te ontwikkelen. Mijn missie is om iedereen in de wereld te inspireren en te laten ervaren dat het ook anders kan. Dat we veel meer uit het leven kunnen halen dan dat we nu doen. We hebben zelf het heft in eigen handen alleen zijn we soms een beetje de weg kwijt geraakt. En JA ook ik was de weg kwijt! Ik werkte, ging naar school, weinig slaap en ging maar door met van alles en nog wat. Mijn lichaam veranderde ik viel af omdat mijn eetlust weg was, ik stond op met een zoetig sapje en ging er mee naar bed omdat mijn lichaam daar naar vroeg. Zo heb ik geleefd tussen mijn 17e en 18e jaar. Totdat er een dag kwam dat mijn lichaam het op gaf en ik flauw viel. Ik ben toen erg lang buiten bewustzijn geweest en had zelf in coma kunnen raken. Mijn bloedsuikerspiegel was schrikbarend laag en mijn hormonen waren uit balans. Op dat moment woog ik 48 kilo, had donkere kringen onder mijn ogen en van een frisse kleur in mijn gezicht was ook geen sprake. De maanden erna leek het wel of ik in de overgang zat, spontaan kreeg ik heftige opvliegers en was angstig om ergens naar toe te gaan. Uiteindelijk is dat over gegaan alleen mijn lichaam is nooit meer de oude geworden. Of ik hier toen van heb geleerd JA en NEE! Zo extreem heb ik niet meer geleefd maar door en door gaan is toch wel mijn valkuil. Waar komt mijn passie vandaan?

Stress, zenuwachtig, weinig beweging, geen zelfvertrouwen, altijd maar door en door gaan, slechte voeding, roken, slecht slapen, veel lichamelijke klachten, en ontzettend moe. Dat is een groot deel van mijn leven geweest.

Vaak last van hoofdpijn, voorhoofd en bijholte ontsteking, moe, darmproblemen, en mijn energie was echt ver te zoeken. Ook zat ik ontzettend veel in mijn hoofd, en was ik overal over na aan het denken of piekeren wat er allemaal wel of niet kan gebeuren. Ik zat echt gevangen in mijn eigen hoofd. En of dat niet genoeg was werd er ook nog een voorstadium van baarmoederhalskanker ontdekt.


Hoeveel alarmbellen moesten er nog af gaan om het allemaal anders te gaan doen? Ik dacht er ook helemaal niet bij na dat het wel eens aan mijn voeding, denkwijze en levensstijl zou kunnen liggen. Voor mij was het eigenlijk de normaalste zaak van de wereld en die klachten hoorde er gewoon bij. Samengevat: het is zoals het is, en dat ik er maar mee moest leren leven. Alleen voelde ik steeds meer de neiging om anders te gaan leven, om fitter en vitaler te worden en alles uit het leven te halen wat er in zit. En dat is wat ik nu doe. Kiezen voor mezelf, fanatiek aan het sporten, van Personal Training naar Crossfit en Yoga. Ik lees veel over voeding en persoonlijke ontwikkeling, mediteren, business trainingen volgen, seminars bijwonen, en het gebruik van essentiële oliën. Mijn leven is totaal veranderd. Ik ga nu met zo veel meer energie, fitter en gezonder door het leven. Ik heb in al die jaren ontzettend veel over mezelf geleerd en dat zal ik altijd blijven doen. De weg die ik heb bewandeld was soms best pittig en dat heeft me gemaakt tot de persoon die ik nu ben, en ik had nooit durven dromen dat ik sta waar ik nu sta! En dat allemaal bij elkaar is, go with the flow, het gewoon doen en ervaren en kijken wat er gebeurt, hier en daar een beetje dwalen en uiteindelijk weer de weg terug vinden, veel oefenen, voelen (erg belangrijk ), en heel soms ook even de boel laten voor wat het is. Ik ervaar elke dag weer een gevoel van blijheid, sta ik met zoveel meer zelfvertrouwen in het leven en voel ik vooral weer verbinding met mezelf! Dus zo is mijn passie voor coaching met natuurlijke producten ontstaan. En wat doe ik het liefst? Mezelf persoonlijk en op zakelijk gebied blijven ontwikkelen, zodat ik er helemaal voor jou kan zijn! Ik wil kennis overbrengen, delen en iedereen de ervaring gunnen en te inspireren om bewust met je gezondheid aan de slag te. De natuur in iedereen zijn huishouden halen, dat zou fantastisch zijn. Stap voor stap. Op je eigen tempo.

Lieve groetjes Sabrina 

71 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page