top of page
  • Vera

DANK JE WEL FACEBOOK


Lieve mensen...

Het moet zaterdag zijn geweest dat ik voor de zoveelste keer besloot facebook, messenger en paginabeheer van mijn gsm te verwijderen. En na al 2x eerder mijn account te hebben verwijderd de afgelopen jaren, was dit de eerste stap. Wat een rust, ruimte, vrijheid ontstond er toen!

Daar wil ik meer van!

Alsof alles ineens synchroon loopt, werd dit gevoel versterkt door de workshops die ik dit weekend heb gevolgd en door het zien van de aflevering Zondag met Lubach.

IK GA VAN FACEBOOK AF

Maar niet zonder jullie te vertellen dat ik het ook naar mijn zin heb gehad. Dat ik heel veel mensen via deze weg heb leren kennen en dat ik ook aan heel veel workshops en evenementen heb deelgenomen omdat ik via facebook van op de hoogte werd gehouden.

Daar ben ik heel dankbaar voor!

Het is genoeg. Het is tijd om het anders te gaan doen. Ik heb nu twee dagen zonder facebook geleefd en dat wat ik zo nodig heb, tijd en ruimte voor mezelf, vind ik offline.

Het is spannend, on(t)wennend en maakt me ook nieuwsgierig naar hoe dan wel... Want eerlijk is eerlijk, ook zakelijk heb ik er veel aan gehad om op facebook actief te zijn. Maar...

... volgens mij zijn er ook andere manieren om met elkaar in contact te zijn en in contact te blijven. Het is voor mij het experiment waard!

Ik ontmoet je graag offline! (of via een whatsapp-berichtje, postduif, sms, telefoontje, rooksignaal, mail, nieuwe avonturen brief, ...) <3

MAIL: vera.connectyin@gmail.com

GSM: 0612786755


57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page