top of page
  • Vera

Altijd hetzelfde liedje...


Je staat op, je ontbijt, gaat naar je werk, komt thuis, zorgt voor avondeten en misschien dat je daarna nog een afspraak hebt met een vriend of vriendin, misschien heb je zelfs nog puf om te sporten. En ondertussen kom je steeds dezelfde mensen tegen. En ook dezelfde problemen. Dat was in mijn geval wel het geval.

Steeds liep ik tegen dezelfde dingen aan. Thuis, met mijn familie, in mijn relaties. Op mijn werk, met collega en nog meer met het management. Daar ging ik zo op stuk! Het heeft tot tenminste twee burnouts geleid en ik gaf in eerste instantie vooral mijn omgeving de schuld. Maar de enige constante factor, de enige variabele die niet veranderde... dat was ik.

Toen ik tot dat besef kwam, kwam er ook verandering. Ik paste niet meer aan aan wat anderen wilden, niet meer aan mijn omgeving, of in ieder geval toch een stuk minder. Ik paste me weer aan mijn eigen ritme, waarden en normen aan. Door anders te doen, door anders te denken veranderde er iets. In positieve zin.

Als je blijft doen wat je altijd doet... als je blijft denken wat je altijd denkt... dan verandert er niets.

En als je niet blij bent met het resultaat, kun je daar zelf iets aan verbeteren.

Dat is echt supersimpel en eenvoudig... echt niet makkelijk... maar wel mogelijk!

Je hebt jarenlang hetzelfde gedaan en gedacht. Dat is in je brein ingesleten. Dat is het pad dat je altijd bewandelt en kiest. Maar het resultaat, dat wat het oplevert, is niet meer wat je wenst en wilt. Door nieuwe paden aan te leggen en andere wegen te bewandelen, zal het resultaat ook anders zijn. Dat vind je brein supereng, want die kiest het liefst voor de veilige weg. Voor dat wat bekend en vertrouwd is. Het wil instant geluk en veiligheid.

Er is tijd, liefde en geduld nodig om toch een gedragsverandering in gang te zetten, om nieuwe neurale netwerken nieuwe paden te creëren. Het is mogelijk. Je brein heeft de mogelijkheid te veranderen, zodat je niet steeds hetzelfde liedje blijft horen en niet steeds hetzelfde pad op gaat. Hoe vaker je hetzelfde pad kiest, hoe meer het ingesleten raakt. Hoe meer geplaveid jouw weg naar geluk wordt. Hoe vaker je hetzelfde liedje zingt, hoe meer het op een gegeven moment als vanzelf gaat en je het uit je hoofd kent. Beter kies je dus een liedje dat bij je past!

Het duurt minstens 21 dagen voor zo'n pad zich heeft ontwikkeld. Het hangt af van hoeveel tijd, liefde, intentie, inzet jij erop zet of het daadwerkelijk de snelweg wordt die er in potentie is. Je brein heeft enorm veel manieren om jou hiervan af te houden, want het wil jou nu veilig houden en heeft geen idee wat lange termijn inhoudt.

Dat is waar Bevrijd je Brein bij helpen kan! De eerste flinke aanzet tot het aanleggen van een nieuwe weg naar geluk, gezondheid, zelfliefde en al wat je wenst. Tot een blijvende upgrade naar jezelf. We beginnen met een vragenlijst om jouw saboteurs en blokkades helder te krijgen en ook wat jou daarbij zou kunnen helpen. Vervolgens ontvang je 21 dagen een mail met een reminder en beoefen je dagelijks twee oefeningen die direct toegang hebben op jouw onderbewuste, daar waar de magie gebeurt. Daar waar je veiligheid en vertrouwen heen brengt om het leven te leiden dat jij wilt.

Dit is het begin van een nieuw liedje, een nieuw pad, een nieuw leven. Wanneer je na deze dagen doorgaat of voor meer verdieping kiest met een van de pluspakketten, zal de impact nog groter zijn. Welk liedje kies jij?

Laten we snel beginnen!

Je bent van harte welkom GRATIS deel te nemen aan de Bevrijd je Brein basis in november.

Wees welkom!

Ontspannen groet, Vera


12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page