top of page
  • Foto van schrijverVera Develing

Nieuw op YouTube: Kaartleggingen voor alle Types uit Human Design

Bijgewerkt op: 15 jan. 2022

Onlangs sprak ik mijn goede vriendin, Elina, en ze vroeg me of ik misschien leggingen kon doen voor alle sterrenbeelden. Per jaar. Per maand. Per week. Per dag... Ik kijk zelf ook met liefde naar hoe andere kaartlezers dat doen, maar ik? Nee... daar ga ik niet op aan.


Wat in hetzelfde gesprek een zin of wat later ontstond, was het idee om per Human Design Type een maandreading te doen. Ja! Dat is wat beter bij mij past! Ik ga aan op kaartleggingen. Ik ga aan op Human Design. En per maand is nog goed te overzien.


Waarom wachten tot 2022 als het nu ook al kan!?

De leggingen voor de maand december 2021 staan online. Je vindt ze hier... >>


Wil je weten welk type je bent?

Vraag hier een gratis chart aan.


Wil je meer weten over jouw chart?

Tijdens een GRATIS SESSIE kunnen we de mogelijkheden bespreken.


Ik kijk met Liefde met je mee!

Alle Liefs & Alle Goeds,

Vera


27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page