top of page
  • Foto van schrijverVera Develing

Schumann resonantie

Bijgewerkt op: 15 jan. 2022

Tijdens mijn lessen yin yoga heb ik het wel eens gehad over de Schumann resonantie. Dit is heel kort door de bocht, de trilling van de aarde, een frequentie van 7,83 Hertz.


Hoe meer je op deze frequentie bent afgestemd, hoe meer senang, at ease, vredig en rustig je zult voelen. Je bent meer in harmonie en balans met jezelf en daarmee ook met de wereld om je heen. Naar het schijnt, verbetert een betere afstemming ook je nachtrust en is het bevorderend voor nog heel veel meer zaken omtrent je gezondheid.


Je kunt jezelf op verschillende manieren in deze trilling brengen, bijvoorbeeld door...

* meer tijd in de natuur te zijn

* voldoende water te drinken

* te luisteren naar een opname van deze frequentie

* meditatie, yoga, etc.

* voldoende rust te nemen

* gezond te eten


De laatste jaren is de Schumann resonantie enorm aan het pieken. Deze pieken zorgen voor een verhoogder bewustzijn, maar dat gaat niet voor iedereen zonder slag of stoot. Zelf merk ik het bijna instant wanneer er weer een piek is.


Symptomen die zich dan kunnen voordoen zijn o.a. ...

* wazig zien

* hoofdpijn

* onrust, paniek, angst

* ongeaard voelen

* hitte aanvallen

* duizeligheid

* fluittonen in je oren

* verandering van eetlust

* (extreme) moeheid


Je kunt een live stream van de Schumann resonantie volgen. Ik kijk er geregeld op om te kijken of er inderdaad weer een piek gaande is. Soms kan het ook door bijvoorbeeld een zonnestorm komen, die geven ongeveer dezelfde symptomen af, maar meestal zit ik spot on. Dan voelt het soms echt net alsof ik weer middenin een paniekaanval of heftige burnout zit. Gelukkig weet ik beter en heb ik tools om hiermee om te gaan. Die deel ik verderop.


Wanneer je je hiervan bewust bent, heb je een keuze. Je vecht er tegen of niet. En eigenlijk is voor mij de laatste optie de enige. Wetende dat het kan gebeuren, blijf ik voelen en laat ik het gebeuren, door me heen stromen. Het helpt me om gedurende de dag ervoor te zorgen dat er ruimte is om de trillingen op te vangen als ze er zijn.


Wat mij helpt om ermee om te gaan...

* meditatie, yin yoga, yoga nidra - op mijn YouTube kanaal vind je er genoeg

* voldoende water drinken

* (koud) douchen

* voldoende rust

* wandelen in het bos

* voldoende in beweging zijn

* je gidsen, engelen, hogere zelf vragen of ze je willen bijstaan

* (zelf)massage

* luisteren naar je lichaam


Het is allemaal zo simpel, maar echt niet gemakkelijk. We gaan momenteel door een heleboel verschillende gebeurtenissen en energieën heen. Alles komt aan het licht, alles wordt losgeschud en het kan heel verloren en eenzaam voelen. Wellicht dat het je geruststelt dat je niet de enige bent. Het helpt allemaal om naar een hoger bewustzijn te gaan, om ons nog meer open te stellen voor wie we werkelijk zijn. Reik gerust uit als je hierbij ondersteuning nodig hebt. Dat mag bij mij, dat mag ook bij iemand anders zijn.


Wees lief voor jezelf en volg je hart.

Liefdevolle en ontspannen groet, Vera


888 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page