top of page
  • Vera

Kalmte voor Kerst


Zo aan het einde van het jaar, een periode om af te ronden, staan er nog wat uitdagingen op het programma. Je hebt misschien juist de behoefte om niet zo veel te doen, lekker thuis te zitten op de bank met een kop warme thee of choco(soya)melk en eens voor jezelf na te gaan wat dit jaar nou heeft opgeleverd voor jou.

Maar vaak is het tegenovergestelde waar. Sinterklaas komt de eerste vrijdag na Sint Maarten aan in ons land. Dat is dit jaar op vrijdag 17 november. De kruidnoten liggen sinds september in de winkel en binnenkort start ook weer het Sinterklaasjournaal. De meeste mensen hebben al lootjes getrokken en je wordt via TV, sociale media en reclamefolders om de oren gesmeten met allerlei spullen die je vooral moet verlangen en op je lijstje moet zetten.

Als die "gekte" voorbij is, volgt Kerst. Bij wie vieren we het dit jaar? Met wie? Wat zullen we eten? Wat moet ik aan? Hoe gespannen zal het dit jaar zijn? Of zijn alle vetes nu eindelijk eens uitgesproken? Eerste advent is op 3 december, maar dat is ontschiet misschien aan je aandacht door Sinterklaas. En al wat je verlangde en niet op 5 december hebt gekregen, kun je nog vragen voor Kerst.

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb sowieso al grote behoefte aan rust. En dat is soms een uitdaging, zeker de laatste maanden van het jaar. Tijd en ruimte om af te ronden, de balans op te maken, naar binnen te keren, voor jezelf... die kun je maken en daartoe nodig ik je uit tijdens

"Kalmte voor Kerst."

Aan de hand van een aantal thema's ga je na wat ze voor jou betekenen, voel je of ze voor jou waar zijn en of je je ermee kunt verbinden, zodat jij rustig en ontspannen de feestdagen tegemoet kunt treden. Je ontdekt naast yin yoga een aantal andere vormen van ontspanning die je ook thuis kunt beoefenen. Hieronder vind je wat er in welke week aan bod komt.

Week van 12-11 ~ Rust & Stilte ~ yin yoga

Week van 19-11 ~ Vrede in jezelf ~ yin yoga + yoga nidra

Week van 26-11 ~ Liefde ~ yin yoga

Week van 3-12 ~ Aarde(n) ~ yin yoga + softballen/tennisballen

Week van 10-12 ~ Licht ~ yin yoga

Week van 17-12 ~ Vibratie, trilling, frequentie ~ klankreis met Joke

Wees welkom!

Maandagavond

Data: 12-19-26 november en 3-10-17 december

Tijden: 18:30 - 19:45 uur (bij voldoende animo) en 20:00 - 21:15 uur

Locatie: Stationsweg 60, Ede

Dinsdagochtend

Data: 13-20-27 november en 4-11-18 december

Tijden: 9:00 - 10:15 uur en 10:30 - 11:45 uur

Locatie: Stationsweg 60, Ede

Donderdagavond

Data: 15-22-29 november en 6-13-20 december

Tijden: 18:30 - 19:45 uur en 20:00 - 21:15 uur

Locatie: Nachtegaallaan 49, Ede

Betaling geschiedt via Tikkie of bankoverschrijving. Je ontvangt hierover een mail.

Bij deelname zijn de algemene voorwaarden van kracht.

Je bent ook welkom voor de laatste Yin XL van 2018

... met Helende Harp

Vrijdag 30 november

Tijd: 19:30 - 22:00 uur

Locatie: Het Witte Kerkje, Lunteren

Investering in jezelf: €30

Let op: Breng een mat, deken en als je hebt meditatiekussen mee.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met me op.

Wees welkom en graag tot binnenkort!

Lieve groet en Namasté, Vera

74 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page