top of page
  • Vera

De Weg naar Diepe Ontspanning


Tijdens deze ruim twee uur durende workshop maak je kennis met een aantal methoden en technieken die kunnen bijdragen aan:

* verbeteren van slaap

* verhogen van concentratie en focus

* acceptatie, verlagen en leren omgaan met pijnklachten

* meer ontspanning in het dagelijks leven

* temmen van de "monkey mind"

Na een meditatie, ademhalingsoefening(en) en yin yoga sluiten we af met yoga nidra. Je maakt een reis waarbij je dieper bij jezelf komt en om een heel rustige en ontspannen manier ruimte geeft aan lichaam en geest.

Yin Yoga is een heel rustige, ontspannen vorm van yoga. De houdingen zijn meestal zittend of liggend en worden langere tijd aangehouden. Hierdoor stimuleer je je bindweefsel, een heel groot netwerk door je hele lichaam heen dat alles met elkaar verbindt. De houdingen zijn er om beter contact te krijgen met jouw lichaam. Door het opzoeken van weerstand, creëer je ruimte voor een betere doorstroming en zal er meer harmonie in je leven zijn. Doordat je langer in een houding blijft, heb je alle tijd om sensaties, emoties, gedachten en gevoelens in stilte te observeren.

Yoga Nidra is een diep ontspannende meditatietechniek die liggend wordt uitgevoerd. Naar het schijnt, staat 30 minuten Yoga Nidra gelijk aan 3 uur slaap! Je leert tijdens deze workshop meer over deze techniek (o.a. de verschillende fases en sankalpa) en krijgt een gratis opname Yoga Nidra zodat je deze ook thuis kunt beoefenen.

Ben jij ook toe aan meer ontspanning in jouw leven?

Wil je een leven leven dat bij jou past?

Start het jaar heel ontspannen en zie wat er vanuit daar mag groeien en ontstaan.

Data 2019: Zondag 13 januari, zondag 19 mei en zondag 13 oktober

Tijden: 10:00 - 12:30u

Prijs: €29 inclusief thee, lekkers, gratis opname yoga nidra en handout met tips voor thuis

Deze workshop gaat door met 4 mensen. Reserveer hier jouw mat.

Lieve groet & Namasté,

Vera


106 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page