top of page
  • Vera

Zomer: yin yoga staand

Bijgewerkt op: 14 jun. 2021


Even een moment de tijd nemen om tot rust te komen en ruimte te creërend terwijl je staat.

Deze les is prima te beoefen op een parkeerplaats nadat je een rugbrekende autorit, op een station na een treinrit, op het vliegveld, in de wc of bushokje, wachtend in de rij voor de kassa... en misschien weet je zelf nog een andere locatie, dan hoor ik dat graag.

De lesopbouw is als volgt:

- check in

- schouders losmaken

- nek losmaken

- zijkant ruimte geven links en rechts

- afrollen om ruimte te maken in je rug

- check uit

Je kunt naar hartelust variëren in tijd en in houdingen. De opname duurt ongeveer 10 minuten en je kunt ervoor kiezen de opname te laten voor wat ze is en zelf een timer te zetten. Dan kun je de les inkorten of juist verlengen. Ook ben je vrij om houdingen weg te laten of toe te voegen. De lessen zijn ter inspiratie en je bent zelf verantwoordelijk voor de correcte uitvoering, luisterend naar je lichaam. Als het ergens zeer doet, stop dan, forceer niets.

Fijne vakantie en tot daarna, lieve groet & namasté, Vera


49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page