top of page
  • Foto van schrijverVera Develing

Persoonlijke Mala

Bijgewerkt op: 15 jan. 2022

Enige tijd geleden heb ik mijn liefde voor kralen omgezet in het creëren van mala's. De eerste maakte ik voor iemand via Marktplaats en sinds ik het verhaal en de reis van die mala op facebook plaatste, komen verschillende mooie verzoeken binnen.


Foto: Mala met Amethist


Onlangs heb ik er eentje met Rozenkwarts gemaakt. Die wilde enorm snel en gaat binnenkort naar degene bij wie ze hoort. Momenteel is er eentje in wording met Labradoriet, Tijgeroog en Amethist om daarna nog met 3 andere aanvragen aan de slag te mogen.Foto: Mala met Rozenkwarts in wording


Het fijne is dat ik me totaal niet laat opjagen. Dat is wel eens anders geweest. Ik merkte dat het niet sneller gaat dan dat het gaat. Dat wanneer ik niet in flow ben, ik dingen probeer te haasten, pushen, mijn wil op probeer te leggen, dat het helemaal averechts werkt en het alleen maar langer duurt. De tijd om wijze lessen te leren :) Want wanneer ik teveel wil, knap de draad of leg ik het knoopje verkeerd of gaat er iets anders mis. Het is echt de verbinding aangaan met mijzelf en met de materialen waarmee ik werken mag. Supermeditatief en het leert me heel veel over mijzelf en over degene voor wie ik de mala mag maken. Op die manier komt er heel veel liefde vrij.


Bij iedere mala krijg je er een lief briefje bij. En een zakje om de mala in te bewaren. Ik kijk er al naar uit om er eentje voor jou te creëren of wie weet vind je het een mooi cadeau voor iemand anders. Let wel, geef het de tijd, want het gaat niet sneller dan dat het gaat. Wellicht zit er al een mooie tussen de mala's die ik eerder creëerde en neem anders gerust contact op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor wat betreft soorten edelstenen, een persoonlijke yoga nidra of eft of iets anders dat een mooie bijdrage voor jou of een geliefde mag zijn.


Wees welkom!

Liefdevolle en ontspannen groet, Vera

43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page