top of page
  • Vera

Zomer: yin yoga zittend

Bijgewerkt op: 14 jun. 2021


Even een moment de tijd nemen om tot rust te komen en ruimte te creërend terwijl je zit.

Deze les is prima te beoefen op een stoel in het vliegtuig, op het vliegveld, in de bus, in een bushokje, in de trein, in de auto (als passagier ;) ), in de wachtkamer en misschien weet je zelf nog een andere locatie, dan hoor ik dat graag.

De lesopbouw is als volgt:

- korte meditatie

- zitten op handen voor meer gronding

- ruimte creëren in nek om gedachten door te laten stromen links en rechts

- eagle arms links en rechts

- twist links en rechts

- ruimte creëren in heupen/benen links en rechts

- nachecken

Je kunt naar hartelust variëren in tijd en in houdingen. De opname duurt ongeveer 30 minuten en je kunt ervoor kiezen de opname te laten voor wat ze is en zelf een timer te zetten. Dan kun je de les inkorten of juist verlengen. Ook ben je vrij om houdingen weg te laten of toe te voegen. De lessen zijn ter inspiratie en je bent zelf verantwoordelijk voor de correcte uitvoering, luisterend naar je lichaam. Als het ergens zeer doet, stop dan, forceer niets.

Fijne vakantie en tot daarna, lieve groet & namasté, Vera


66 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page