top of page
  • Foto van schrijverVera Develing

Human Design | Wat is jouw Blauwdruk?

Voor iedereen die zich afvraagt...

♡ hoe het komt dat je steeds tegen dezelfde dingen aanloopt

♡ wat jouw uitdagingen zijn

♡ wat jouw talenten zijn

♡ wat je hier überhaupt komt doen

♡ hoe je het best keuzes kunt maken

♡ hoe jij informatie verzamelt en verwerkt

♡ wat de beste omstandigheden voor jou zijn om te eten

♡ hoe de levensenergie door jou heenstroomt

♡ of je beter solo kunt werken of in een groep


... kortom voor iedereen die op zoek is naar meer bewustzijn, zelfkennis en vooral ook zelfliefde... is er Human Design om dit en nog heel veel meer inzichtelijk te maken.


Kijk... dit ben ik :)

Deze blauwdruk of chart is opgemaakt aan de hand van mijn geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd.


Je ziet van alles op dit plaatje en het belangrijkste om van jezelf te weten om dit experiment aan te gaan, is jouw type en daarbij de strategie als ook jouw innerlijke autoriteit.


Mijn type is een Manifesting Generator en mijn strategie is To Respond. Mijn innerlijke autoriteit is Sacraal. Dat is in dit geval het rode rondje op de blauwdruk.


Je komt wel eens andere charts tegen met andere vormpjes en andere kleuren. Dat maakt niet uit. Het gaat er om of een centrum wel of niet gekleurd is en dan maakt de kleur of de vorm niet uit.


4/6 is mijn profiel: Opportunistic Rolemodel. Heel kort door de bocht, haal ik mijn kansen en mogelijkheden uit een bevriend netwerk, heb ik de eerste 30 jaar van mijn leven flinke ups & downs gekend, zit ik tot mijn 50 'op het dak' om alles te verwerken om daarna van het dak af te komen om mijn ervaringen en wat ik geleerd heb te delen.


Nogmaals... het belangrijkste is jouw Strategie en jouw Innerlijke Autoriteit.


Human Design heeft mij zo enorm veel duidelijkheid en antwoorden gegeven. Het was het ene na het ander aha-moment. Ineens begreep ik hoe het kwam dat ik altijd aan alles twijfel en me zo inadequaat kan voelen. Ik begreep ineens hoe het komt dat ik de continue drang had mezelf te moeten bewijzen en hoe het kwam dat mijn intuïtie zo sterk is. Hoe het komt dat ik soms zo enorm de schommelingen van anderen kan overnemen en daar helemaal naar van kan worden. En ook wat ik eraan kan doen!


De afgelopen jaren heb ik me verdiept in deze methode. Ik heb, voor wie het wat zegt, de cursussen tot en met de Raves gevolgd. Ik zou een analysten of coach opleiding kunnen starten, maar ik voel daar geen respons op. En een ja of nee voelen in mijn lichaam, dat is hoe ik keuzes maak. Ook heb ik heel veel zelfstudie gedaan en blijf ik mezelf ontwikkelen.


Graag deel ik Human Design met jou! Ik word er zo gelukkig van als ook jij jouw leven en jouzelf ineens beter begrijpt en jezelf nog meer liefhebt. Charts zijn op te maken vanaf de geboorte, dus ook als je je afvraagt wat voor type jouw kind is, welke strategie en innerlijke autoriteit hij of zij heeft en dus ook hoe je jouw gedrag en opvoeding kunt afstemmen, ben je van harte welkom.


Ook als je vragen hebt over waar je mogelijk verdwaalt, wat er nodig is om jij te zijn, bekeken vanuit dit systeem, dan ben je van harte welkom. Ik kijk, denk, voel met liefde met je mee!


Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken of boek een GRATIS SESSIE.


Alle Liefs & Alle Goeds,

Vera


7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Inzicht | Human Design

Als je jezelf beter leert kennen, geeft dat rust. Het geeft mij veel meer vertrouwen en ontspanning nu dat ik een aantal dingen over...

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page