top of page
  • Foto van schrijverVera Develing

Podcast "Koele Kikkers"

Bijgewerkt op: 15 jan. 2022

Tijdens de laatste cursussen Human Design gaf Inge aan dat ze een podcast heeft en als je daaraan wil meedoen, dan kon je contact met haar opnemen. Dat heb ik gedaan!


Onlangs mocht ik bijdragen aan de podcast "Koele Kikkers" - een gesprek met 5 intuïtieve (Manifesting) Generators waaronder ook Inge zelf. Het gesprek was zo enorm in het nu, dat ik eigenlijk al niet meer zo goed weet waar het over ging. Want dat is wat het is voor mij. Ik reageer vanuit mijn sacrale centrum... in het nu. En dat nu, dat veranderd steeds! :)


Hoe dat is, wat het inhoudt om van mezelf een 'koele kikker' te zijn, waar we tegenaan lopen, wat we tegenkomen, dat en meer bespreken we in de podcast.
Mocht je nou zelf willen weten welk type je in Human Design bent, hoe jouw chart / blauwdruk eruit ziet, hoe de energie door jou heenstroomt en hoe jij keuzes te maken hebt die wel bij jou passen... Ik ben geen analyst, maar kijk graag met je mee en deel graag wat ik weet om je weer een stukje verder op weg te helpen.Je kunt ook een Gratis Sessie inplannen. Als je wilt kan ik dan ook al het een en ander aanstippen als dat een bijdrage blijkt te zijn. Want tja, ik kan niets beloven... die kan ik namelijk niet altijd waarmaken, alleen als de respons er is... en... er is alleen maar nu :)


Alle Liefs & Alle Goeds,

Vera26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentarze

Oceniono na 0 z 5 gwiazdek.
Nie ma jeszcze ocen

Oceń
bottom of page