top of page
  • Vera

Yin & Klankreis


Het moet ergens in 2016 zijn geweest dat ik weer met Saskia (Sasana Yoga) in contact kwam. Ik heb jaren in Ede gewoond, ben er zelfs geboren, en sinds enige tijd verblijf ik weer in de regio. Vanuit het contact met Saskia ontstond het idee om Yin Yoga in combinatie met een Klankreis aan te bieden. En ik hoefde niet ver te zoeken voor iemand die deze Klankreis kan geven. Mijn vriend Bram (Bardo Flutes) is naast een fantastische creator van o.a. Native Style fluiten ook een getalenteerd klankheler.

Na ruim een uur Yin Yoga, neemt Bram je mee op reis. Hij bespeeld zijn eigen creaties als ook klankschalen, stemvorken en meer. Tijdens de Yin Yoga les die ik verzorg, stemt Bram zich af op wat er speelt in de aanwezige groep. Dit zet hij om in klank en brengt hij als een deken van geluid over je heen.

Iedere keer is anders. Het is telkens een unieke ervaring. Al vanaf de eerste Yin & Klankreis spelen Bram en ik goed op elkaar in en voelen we het moment en elkaar aan. Hierdoor ga je ontspannen en opgeladen na een kop thee met lekkers terug naar huis.

Wil je dit ook meemaken? Dat kan! We geven Yin & Klankreis momenteel maandelijks bij Sasana in Ede en vier keer per jaar bij Yoga Yuj in Lunteren.

Wees welkom!

Yin & Klankreis in Ede

Iedere eerste vrijdag van de maand - eerstvolgende op vrijdag 2 februari

Tijd: 19:30 - 22:00u

Locatie: Stationsweg 60, Ede

Prijs: €35 - early bird €29 voor de eerste drie aanmeldingen

Yin & Klankreis in Lunteren

Data: zondag 21 januari - zondag 25 maart - vrijdag 15 juni - vrijdag 21 september

Tijd: zondag 15-17u en vrijdag 19-21u

Locatie: Lage Veldweg 18, Lunteren

Prijs: €20 - wees er snel bij, er is beperkt plaats!

Aanmelden via Kees: kdg@xs4all.nl

Tot binnenkort!

Lieve groet, Vera

33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page