top of page
  • Foto van schrijverVera Develing

Yin Yoga & keelchakra

Bijgewerkt op: 27 jun. 2021

Met nog een paar chakra's in deze serie te gaan, zijn we nu bij het 5e chakra uitgekomen. Deze zit ter hoogte van de keel en straalt alle kanten uit. Zoals je misschien al wel verwacht, gaat het bij dit chakra om je kunnen uitspreken. Hoe geef jij expressie aan je gevoel? Aan dat wat van binnenuit komt, dat wat je hart je ingeeft?


Naast dat het gaat om praten en je kunnen uitdrukken, gaat het bij dit chakra ook om kunnen luisteren. Op die manier breng je het chakra in balans. En wie weet wat voor nieuws je hoort als je luistert naar het verhaal van iemand anders. Wie weet waar dat je brengt en wat het oplevert.


Zelf heb ik een blokkade op mijn keelchakra. Dat zit er al vanaf mijn geboorte. Ik werd met de navelstreng om mijn nek geboren en kon geen adem halen. Ik ben dus zo ontzettend blij dat ik er nog ben! En helemaal mooi dat dit thema aan bod is gekomen in de week van mijn verjaardag. Het heeft weer veel kunnen losmaken en openen, meer ruimte kunnen geven om mezelf uit te spreken, vanuit mijn gevoel, vanuit mijn kracht. Dat is echt een groots cadeau!


Om nog meer te kunnen delen, ben ik terug op facebook. Op die manier kan ik me nog meer uiten, nog meer laten zien wat er in mij leeft en verbinden met anderen. Verder ook weer kennis ophalen en contact maken met de mensen van verschillende opleidingen die ik heb mogen volgen.


Liefdevolle en ontspannen groet,

Vera

97 weergaven0 opmerkingen

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page