top of page
  • Foto van schrijverVera Develing

Yin Yoga & kruinchakra

Bijgewerkt op: 27 jun. 2021

In onze reis langs de chakra's zijn we bij de laatste aangekomen. Tenminste, als je de reis van onder naar boven maakt. Het kruinchakra bevindt zich bovenop je hoofd. Met de huidige energieën kan het zijn dat je het daar voelt tintelen of kriebelen. Dat is wel wat ik de laatste tijd meer en meer ervaar.


Het is het chakra dat in verbinding staat met het Al. Noem het God, het Universum, de Bron, de Natuur of hoe jij het wilt noemen. Het is via deze weg dat we informatie als het ware kunnen downloaden uit een grote bibliotheek. Al wat je nodig hebt, is er al. Soms is het alleen lastig om er bij te kunnen komen of vergeet je dat deze mogelijkheid er is.


Door onder andere meditatie, yoga, meer in de natuur zijn, de juiste voeding kun je je weer meer openstellen en meer rust ervaren. Iedereen heeft mediamieke gaven, alleen kan de een er beter bij dan de ander. Het is voor iedereen weggelegd. Mocht je behoefte hebben aan het meer openstellen hiervoor, aan het jezelf meer energie kunnen geven en doorgeven, dan help ik je daar graag aan herinneren door een initiatie/sessie.


Jezelf meer uitlijnen, van boven naar beneden en weer terug. Helemaal in contact zijn met je lichaam, met jezelf, met de bron in jou. Alles laten doorstromen en weer in balans laten zijn. Daar was de les van vorige week op ingericht. Er is nog een les te gaan. Daarin gaan we een reis langs alle chakra's maken om jezelf nog meer rust, ruimte en aandacht te kunnen geven.


Liefdevolle en ontspannen groet,

Vera

66 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Inzicht | Human Design

Als je jezelf beter leert kennen, geeft dat rust. Het geeft mij veel meer vertrouwen en ontspanning nu dat ik een aantal dingen over...

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page