top of page
  • Vera

Namas-thee | Bright Breathing


Goeie naam hé? En dat is ook precies wat me in eerste instantie aantrok aan deze thee. Als yogadocente en als ademcoach is deze naam enorm toepasselijk. Het fijne is dat-ie ook nog goed in de smaak valt. Niet alleen bij mij, ook bij mijn cursisten.

Omdat ik geregeld na de yoga les de vraag krijg welke thee we nu dan toch weer drinken, omdat de thee zo lekker is, ga ik ze aandacht geven in een blog.

Waar heb ik deze thee gevonden? Gewoon bij Albert Heijn. Wel met van die 35% korting stickers er op. Ik heb dat vaker, dat ik eindelijk een product heb gevonden waar ik helemaal fan van ben en dan gaat het uit het assortiment. Ik heb gelukkig nog een voorraadje van deze thee, dus wanneer het past bij het thema, schenk ik deze thee.

Wat zit er in? Hieronder vind je een fotootje met de ingrediënten.

Waarom heb ik voor deze thee gekozen? Nu heb ik deze ook de afgelopen twee weken geschonken. Toen ging het over het hart. In het eerste opzicht misschien niet helemaal toepasselijk, maar evengoed hebben we wel ons hart lucht gegeven en ons hart laten ademen, dus vandaar... :)

Volgende week een andere thee. Dan gaan we langzaamaan reizen van het hart naar de aarde. Daar komt een wat kruidigere thee bij om op die manier bij te kunnen dragen aan nog meer gronding. Welke, dat laat ik volgende week wel weten :)

Namasthee!

Vera


14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page