top of page
  • Foto van schrijverVera Develing

Aarding

Bijgewerkt op: 15 jan. 2022

Al enige posts heb ik hieraan gewijd, want ik vind het een magisch concept: Aarding.

Naast dat ik dolgraag wandel op blote voeten en op die manier weer met de energie van de aarde verbind, heb ik een aantal spullen aangeschaft die voor mij echt het verschil maken.


1) Aardingslaken

Het begon allemaal met een aardingslaken. Jaren geleden was het me al eens ter oren gekomen, maar het was too good to be true. Te makkelijk... om slapend te herstellen. Stel je voor, dat je gewoon in je slaap herstelt, dat zou toch maf zijn. En dat dat dan een betere nachtrust oplevert en minder pijn. Dat je eindelijk weer eens doorslaapt en makkelijk in slaap valt. Te makkelijk... maar zo simpel is het wel, lieve mensen. Eerlijk is eerlijk, de eerste paar nachten waren verschrikkelijk. Later begreep ik dat dat een heel logische reactie is. Ik ben blij dat ik het nog een nacht de kans heb gegeven, want sindsdien slaap ik stukken beter!


2) Kussensloop

Omdat het aardingslaken zo'n succes was, heb ik een kussensloop aangeschaft. Eerder sliep ik zonder kussen zodat mijn hoofd direct het aardingslaken raakte, maar dat was toch ook niet altijd alles. Blij dat er ook kussenslopen zijn, onwijs fijn!


3) Yogamat

Tja... daar spendeer ik toch wel dagelijks wat tijd op, dus om nog meer aardingsmomenten te creëren, heb ik mijzelf een yogamat cadeau gegeven. Best een uitgave, maar echt de moeite waard! Ik heb er wel een kabeltje met krokodillenklem bij besteld, zodat de yogamat nu aan de buis van een radiator is bevestigd. Die zijn namelijk ook standaard geaard.


4) Aardingsmatje

Omdat ik ook geregeld wat tijd spendeer achter de laptop en ik op den duur knallende koppijn krijg en pijn in mijn lijf, besloot ik het eens met een aardingsmatje te proberen. Ik ben nog steeds geen voorstander van lang en veel achter de laptop zitten, maar ik heb echt minder hoofdpijn en minder andere klachten. Ik hou het voor de tijd die ik nodig heb heel goed vol, veel gemakkelijker ook.


Wil jij nou ook een van deze producten proberen?

Dat kan tijdens een sessie. Dan zorg ik altijd dat ik ze in de buurt heb.

Bovendien, als ik geaard ben, ben jij dat bij aanraking ook. Win win!


Wil je ze gewoon zelf in huis? Ik mag ze je met 9% korting aanbieden!


Benieuwd wat je gaat kiezen en hoe het voor jou een bijdrage mag zijn!

Alle Liefs & Alle Goeds, Vera

47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti

Valutazione 0 stelle su 5.
Non ci sono ancora valutazioni

Aggiungi una valutazione
bottom of page