top of page
  • Vera

Namas-thee | Touch the Ground


Voor de lessen van deze week heb ik voor een thee van Shotimaa gekozen. Eentje die aansluit bij het thema en dat is de komende periode aarden en gronden.

Waar heb ik deze thee gevonden? Bij de Jumbo! Wel in zo'n graaibak, dus geen idee of deze thee daar nog te verkrijgen is. Misschien wel op andere plekken, dat kun je even opzoeken op internet. Bij voorkeur via Ecosia, de groene zoekmachine :)

Wat zit er in? Hieronder vind je een fotootje met de ingrediënten.

Waarom heb ik voor deze thee gekozen? De naam "Touch the Ground" vond ik erg toepasselijk in het thema aarden en gronden. De ingrediënten dragen daar in principe ook aan bij. Daarom dat het de thee van de week is!

Volgende week een andere thee! Deze thee is lekker, maar zelf vind ik hem een beetje flauw van smaak. Zelfs met meer zakjes dan anders in de pot, is het niet enorm uitgesproken. Ik hou ervan dat je meteen een smaakexplosie en smaakbeleving krijgt. Zeker in dit seizoen, de nazomer, waar de mond en de smaak centraal staan. Dus ik ga op zoek naar wat een mooie bijdrage kan zijn!

Heb je een theetip? Of wil je laten weten wat jouw lievelingsthee is?

Namasté, Vera


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page