top of page
  • Vera

Namas-thee | Life on Wings


Redbull thee! Zo werd deze gister tijdens een les genoemd. Waarom? Omdat de naam Life on Wings is en Redbull geeft je vleugels. Om te kunnen vliegen is er lucht/wind nodig, maar ook grond om weer op te kunnen landen en van af te kunnen zetten. Om toch ook het element te eren dat bij de herfst hoort, lucht, deze keer een wat luchtiger theetje.

Waar heb ik deze thee gevonden? in mijn theevoorraad. Ik heb deze thee ooit eens in een vergaarbak bij de Jumbo gevonden voor echt een prikkie. Waarschijnlijk ging deze toen uit het assortiment.

Wat zit er in? Hieronder vind je een fotootje met de ingrediënten.

Waarom heb ik voor deze thee gekozen? Het element van de herfst is lucht. De houdingen zijn de komende periode wat meer aardend, maar geven ook meer ademruimte en dus meer lucht. We behandelen de voor- en achterzijde van het bovenlichaam en daar is vaak nog veel ruimte te creëren.

Het kan goed zijn dat volgende week ook weer deze thee geschonken wordt. Mocht de thee veranderen, dan laat ik dat natuurlijk weten.

Heb je een theetip? Of wil je laten weten wat jouw lievelingsthee is?

Namasté, Vera


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page