top of page
  • Vera

Namas-thee | Snore & Peace


In de week van maandag 21 oktober is het herfstvakantie in de regio midden. Ede valt daar ook onder en je bent dan van harte welkom voor een les Yin Yoga met Yoga Nidra. Je leest hier meer over Yoga Nidra en je kunt hier jouw mat reserveren voor de vakantieles. De thee die we deze week drinken is de Snore & Peace van Clipper.

Waar heb ik deze thee gevonden? in de theevoorraad van mijn ouders. Grote kans dat deze gekocht is bij de Albert Heijn.

Wat zit er in? Ik ben iets te enthousiast geweest met het theedoosje bij het oud papier te gooien... Gelukkig staat er op de website van Clipper wat de ingrediënten zijn van deze en ook van hun andere thee. Je leest hier wat er in Snore & Peace voor lekkers en rustgevends zit.

Waarom heb ik voor deze thee gekozen? Yoga Nidra betekent zoveel als "de slaap van de yogi." Het is niet het soort slapen dat we kennen, het is een staat van zijn tussen waken en slapen in die diep ontspannend is. Daar vond ik deze thee goed bij passen.

Heb je een theetip? Of wil je laten weten wat jouw lievelingsthee is?

Namasté, Vera


28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page