top of page
  • Foto van schrijverVera Develing

Akaija

Bijgewerkt op: 14 jun. 2021

Misschien heb je mijn hangertje wel eens gezien? Ik heb hem gekregen van een goede vriendin van mij en beschermt tegen straling die niet in mijn systeem thuis hoort. Een onwijs mooi cadeau en ik draag hem dan ook met liefde.


Akaija = Wij zijn een


Het hangertje is een symbool, een akaija en dat betekent "wij zijn een." Een heel mooie boodschap en herinnering, zeker in deze tijd waarin ik soms verdeeldheid en afgescheidenheid ervaar. We maken deel uit van een groter geheel, van eenheid en liefde. Het is fijn daar zo nu en dan weer even bewust van te worden.


Goed voor zorgen... dan zorgt de akaija goed voor jou


De laatste dagen merk ik dat ik niet zo goed voor mijn hanger heb gezorgd. Daar waar het eerder bescherming bood tegen allerlei energie van buitenaf, ook 5G, heb ik toch het een en ander opgepikt. Gelukkig is het onderhoud heel simpel en volstaat het om geregeld door de akaija heen te blazen of water erdoorheen te laten stromen. In een glas water neerzetten voor een nacht heeft voor mij ook goed effect. Op deze manier kan de akaija ontladen en weer opladen.


Levensgrote Akaija

In Eck en Wiel staat een heel grote akaija. Sylvia van Ginkel van Biophotonen Healing heeft er eentje in haar voortuin staan. Het is magisch wat er gebeurt wanneer je in deze levensgrote akaija gaat staan. Alsof je wordt uitgelijnd, in een vacuüm komt, alles van je afglijdt. Heel zuiverend en lichte energie.


Wil je er ook een? Of wil je er meer over weten?


Bij aanmelding voor de Reis naar Binnen ontvang je een Akaija cadeau!

Liefdevolle en ontspannen groet,

Vera


174 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page