top of page
  • Foto van schrijverVera Develing

Gratis Kaartleggingen op YouTube

Enige tijd geleden ben ik begonnen met het leggen van kaarten (tarotkaarten en orakelkaarten) voor anderen. Ik deed het al voor mezelf en er kwam door dat het tijd was om het nu ook door te gaan geven. Misschien heb je het al voorbij zien komen in de nieuwsbrief, op Facebook of misschien zelfs op Instagram (tja, heb onlangs een account aangemaakt, gewoon om eens te kijken wat het geeft).De algemene readingen staan openbaar op YouTube. Dat doe ik uiteraard niet met de persoonlijke leggingen, dan krijg je een link die alleen jij kunt zien. De persoonlijke leggingen duren 30 minuten en als je deze maand (juni 2021) een legging boekt, krijg je er een gratis Akaija bij twv €49,40 >> Boek jouw Reading <<


Je leest hier enkele recensies van mensen die jou voor gingen. Het was al enorm leuk om te doen, het was al goed zoals het was en om dan zulke mooie reacties te ontvangen... dat is echt een cadeautje!


Als je tips hebt voor algemene onderwerpen waar dieper op in mag worden gekeken, dan hoor ik het graag. Nu gaan de readings vooral in op wat er in het collectief speelt, een boodschap die doorgegeven mag worden, de huidige energie, portalen en maanstanden.


Alle Liefs & Alle Goeds!


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page