top of page
  • Foto van schrijverVera Develing

Coachingstraject - Inhoud

Bijgewerkt op: 15 jan. 2022

Lief Mooi Mens, wat fijn dat je er bent!


In deze blog komt je meer te weten over wat Coaching bij mij inhoudt.

Ik heb namelijk heel veel in mijn toolbox en ik zet in dat wat voor jou nodig is en bij jou past.

Er is een aantal tools dat ik sowieso inzet en daarover kom je nu meer te weten.


Sessie 1 Status Quo & Uitleg Traject

Tijdens de eerste sessie kom je meer te weten over:

- Jouw Neurotransmitterprofiel (hiervoor vraag ik je vooraf een vragenlijst in te vullen)

- Jouw Human Design Chart (hier is een aantal gegevens voor nodig)

- Uitleg over het traject dat we gaan doorlopen nav jouw vraag, wens, doel. Afhankelijk daarvan zal er iedere sessie een tool voorbij komen die jou daarbij kan helpen.


Sessie 2 t/m 6 Ikigai

In de volgende sessies staat Ikigai centraal, aangevuld met Lichaamswerk, bijvoorbeeld EFT, Holistic Pulsing, Access Bars of Yoga Nidra. Het is maar net wat jij op dat moment nodig hebt om Rust & Ontspanning te ervaren om dichterbij wie je bent te komen.


Sessie 7 Human Design & Zielsmissie

Deze sessie gaat over jouw Human Design Chart. Het kan zijn dat we deze sessie eerder plannen en ook dat dit verweven wordt tijdens het traject. Deze sessie in het bijzonder gaat over jouw Zielsmissie, talenten, gaven, jouw niet zelf... hoe de energie door jou heenstroomt. Je kunt me hierin alles vragen wat je wilt vragen en ik geef met liefde antwoord als ik het antwoord heb. Weet ik het niet, dan zoek ik het voor je op en weet ik voldoende mensen bij wie voor heel specifieke vragen terecht kunt. Het is namelijk ook heel belangrijk te weten waar je goed in bent en waarin anderen beter zijn :)


Sessie 8 Tools

Tijdens deze sessie krijg je meer uitleg over de verschillende tools. Het kan goed zijn dat we deze sessie naar voren plaatsen of dat je er tijdens de andere sessies direct kennis mee maakt. Je maakt kennis met een aantal tools dat voor mij heel veel heeft betekend en nog steeds betekent. We kunnen deze sessie ook inzetten om bijvoorbeeld jouw ochtendritueel te creëren. Eentje die je wel volhoudt. Je ontvangt dan ook meer informatie over hoe ons brein werkt en hoe je in overeenstemming met jouw Human Design hiermee verder kunt.


Iedere sessie is een combinatie van Coaching op het vlak van de Mind / denkgeest in combinatie met Lichaamswerk. Dit kan Ademcoaching zijn, Holistic Pulsing, Access Bars, Massage of iets anders uit mijn toolbox. Wanneer je het traject online volgt, dan zijn er andere mogelijkheden.


Laten we de mogelijkheden bespreken tijdens een GRATIS SESSIE.

Ik hoor graag van je!

Alle Liefs & Alle Goeds,

Vera


16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page