top of page
  • Foto van schrijverVera Develing

Vernieuwing

De reis die ik met Connectyin begon in 2016 is onlangs geëindigd.

Ik merkte dat ik aan het voortborduren was op oude energie en dat Connectyin en ik elkaar waren ontgroeid. Ik heb in een paar jaar tijd een enorme transformatie doorgemaakt en zo enorm veel afgeleerd en belichaamd, dat het niet meer paste. Tijd voor vernieuwing!


Het besef daalt in dat het geven van sessies mij zo enorm veel energie geeft dat ik daar niet mee wil stoppen. Het is alleen nog niet duidelijk hoe, onder welke naam en in welke vorm. Dat is waar ik de tijd voor neem om vernieuwd terug te komen.


Wat ik al wel voel is dat de thema's Trauma, Doorbraak en Zelfliefde mij enorm aanspreken.

En dat ik dat wil benaderen vanuit het lichaam, het denken en de ziel. Human Design, Ikigai, EFT, Ademwerk, Massage gaan hier onderdeel van gaan uitmaken. Om zo bij de oorzaak, het begin, de bron te komen en vanuit daar stappen te gaan zetten. Vanaf wat op dat moment de wortel is.


En je gaat en kunt het zelf doen. Ik ondersteun en begeleid je er met Liefde bij. Maar niemand anders dan jij kan de stappen zetten. Niemand anders kan het verschil maken. Het is veel krachtiger als je het zelf oppakt en aangaat. Geef die kracht niet weg en creëer jouw eigen leven. Je hoeft het echt niet alleen te doen. Wel zelf, maar niet alleen.


Je blijft voor de komende periode van harte welkom voor:

Gratis Sessie (max 30 minuten telefonisch)


De lente staat voor de deur. Tijd om te voelen welke zaadjes ik wil gaan planten.

Ik ben niet weg, ik neem nog even rust en kom aangesterkt en vernieuwd terug.


Alle Liefs & Alle Goeds!

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Mala

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page