top of page
  • Vera

Yoga bij Burnout


De lessen yin yoga zijn al prima voor wie meer rust en ontspanning nodig heeft, maar wanneer je een burn-out hebt, kan het allemaal net even te veel zijn. Dat is in ieder geval wel mijn ervaring. Zelf heb ik, toen ik voor de zoveelste keer burn-out raakte, yoga opgepakt. Maar ik vond het nog al wat om met veel mensen in een ruimte te zijn en alles te horen, te ruiken, te zien en vooral te voelen. Er überhaupt heengaan was al een hele klus. Ik was continue alert en wilde juist rust en geen prikkels om me heen. Het duurde even voor ik er echt verschil van merkte. Nu weet ik dat het ook anders kan.

Uiteindelijk ben ik uit mijn burn-outs gekomen, weer helemaal opgekrabbeld en opgeknapt. Het laat sporen achter en deze ervaringen zorgen ervoor dat ik nu beter mijn grenzen kan voelen en aangeven, dat ik meer in mijn kracht ben komen staan en eindelijk ben gaan doen wat echt bij mij past. Ik heb het roer omgegooid om nog meer te worden wie ik in werkelijkheid ben.

Dat gun ik jou ook! En dat is precies waarom je van harte welkom bent, met alles. De lessen Yoga bij Burnout geven je de mogelijkheid te voelen wat je voelt en te zijn wie je bent. Tijdens deze lessen is er ruimte voor jou. Er is de tijd om te rusten en te ontspannen. Je hoeft even helemaal niets en vanuit daar kan er van alles ontstaan. De lessen kenmerken zich door rustige houdingen en zo min mogelijk prikkels, zodat jij de kans krijgt om op te laden en weer jouw kracht te voelen.

Wat is Yoga bij Burnout?

- 6x ontspannen yogales van 1,5 uur

- meditatie

- ademhalingstechnieken

- zo prikkelloos als mogelijk

- alle tijd en ruimte voor jou

- maximaal 8 mensen

- rustige ruimte

- infosheets per mail over o.a. het verbeteren van slaap

Voor wie is Yoga bij Burnout?

Yoga bij Burnout is geschikt voor iedereen die al te maken heeft met stress of die een burn out juist willen voorkomen. De lessen bestaan uit een mix van yin yoga, fascie yoga en restorative yoga. Daardoor is de les ook geschikt voor mensen die een rustige yogavorm willen doen ‘puur voor de ontspanning.'

Wat levert Yoga bij Burnout op?

- ondersteuning bij herstel

- uit je hoofd, in je lichaam

- naar je lichaam leren luisteren

- signalen eerder herkennen en hier adequaat mee om leren gaan of naar handelen

- grenzen aangeven

- nog meer leren over jezelf, zenuwstelsel, voeding, slapen, adem en hoe dit toe te passen in het dagelijks leven

Praktische informatie

Data: woensdag 11-18-25 september en 2-9-16 oktober 2019

Tijd: 10 - 11:30u

Locatie: Stationsweg 60, Ede

Investering in jezelf: €90 + 10% korting op de workshop "De weg naar diepe ontspanning" (zondag 13-10) t/m 31 augustus 2019

Vanaf 1 september €105 + 10% korting op de workshop "De weg naar diepe ontspanning" (zondag 13-10)

Deze lessen gaan door bij minimaal 4 en maximaal 8 aanmeldingen

Als je vragen hebt, stel ze gerust!

Omdat ik zelf ook even weer de rust en ontspanning induik, kun je vanaf de laatste week van augustus weer een reactie verwachten.

Heel mooie zomer en graag tot daarna.

Ontspannen groet & Namasté,

Vera

86 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page